Nördloppis i Malmö

Förra helgen hölls ett nördloppis som arrangerades av Sverok Skåne och Spelens Hus, och jag lyckades få tag på ett bord. Med min suveräna framförhållning satte jag igång hemmafabriken någon vecka innan det var dags, men det blev en hög prylar ändå. Pacmanspöken, dödsstjärnor och Space Invaders var den enkla biten, det svåra var faktiskt att komma på vad i hela friden jag kunde ta betalt. Materialkostnaden är ju egentligen obefintlig, ett par örhängen kostar mindre än en krona i plast. Men du kan om du orkar så klart också räkna på modelleringstid, skrivartid, slitage, osv. I slutändan höftade jag bara till med vad som lät vettigt, och hade priserna på en whiteboard för att kunna justera efter rådande marknadsklimat. Jag sålde långt ifrån allt, men en hel del gick åt, och framförallt var det roligt att vara där och se intresset. Definitivt något att göra om, och då med 3d-skrivaren med som hedersgäst. loppis pixelheart pinkghost marioearrings invaderearrings goldentriforce

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *